Posedujemo betonski silos koji je namenjen za skladištenje žitarica i uljarica, na prvom mestu pšenice, kukuruza i suncokreta. Kvalitet i zdravstvena ispravnost svih poljoprivrednih kultura su svojstva na koje se posebno obraća pažnja pre ulaza proizvoda u silos.

Ukupan kapacitet silosa za skladištenje iznosi 25.000 tona valorizovano kroz pšenicu. Lociran je u Batajnici, pored same železničke pruge tako da poseduje industrijski kolosek koji mu omogućava, pored kamionske, otpremu i prijem robe vagonima. Silos poseduje dva usipna koša kojima je obezbeđen brz i efikasan istovar robe bez dugog čekanja, što je veoma bitno u "špicevima" kod kampanje žetve. Kapacitet prijema iznosi 2.500 tona u toku 24 časa, a kapacitet otpreme je identičan. Prostor oko silosa je zaštićen krovom što omogućava prijem i isporuku robe u svim vremenskim uslovima. Limiti, pri istovaru i utovaru robe, u pogledu dimenzija i tipa kamiona ne postoje.


Uz godišnju meljavu od oko 50.000 tona i dodatni silosni obrt od oko 25.000 tona, ukupan promet od 75.000 tona u jednom ili 150.000 tona u oba pravca, pouzdanog i kontrolisanog prometa, zahteva izvanrednu organizaciju. Ukoliko bismo posmatrali sav promet kroz prosečnu kilažu dopreme i otpreme od 20 tona po vozilu, možemo zaključiti da je kroz naš krug u 2016. prošlo 7.500 šlepera. U stvarnosti je to preko 10.000 vozila različite nosivosti i veličine. Vrhunski obučen kadar i savremena tehnologija garantuju nam i veći kapacitet prijema i otpreme, ukoliko je to potrebno.


U sklopu silosa se nalazi i najmodernija sušara na gas čija je namena sušenje žitarica i uljarica a sve u cilju njihovog dužeg i bezbednijeg čuvanja. U silosu vršimo i uslužno skladištenje, sušenje i pretovar poljoprivrednih proizvoda.